İZMİR / KINIK - Şehit Cafer Atilla Ortaokulu

0 (232) 687 10 36
YENİ MAH. ŞEHİT HALİL BALYA CAD. NO 41 KINIK / İZMİR
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizi 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ve 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Temel Kanunu yasa doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen , evrensel değerlere sahip, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren,Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, ortak kültür mirasına duyarlı, kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün şeklinde eğitim vermektedir.
08.40 - 15.30
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Hükümet konağı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmen evine yürüme mesafesindedir.